Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι Οδοντίατρος. Από παιδί αγαπούσε , μελετούσε και θαύμαζε τις καλές και σωστές φωτογραφίες. Το όνειρό του να βγάλει τις πρώτες δικές του φωτογραφίες πραγματοποιήθηκε στα φοιτητικά του χρόνια όταν απέκτησε μια απλή φωτογραφική μηχανή. Σωστή φωτογραφική δουλειά άρχισε μετά το 1965 όταν έγινε μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης. Έχει δουλέψει μέχρι το 1979 ασπρόμαυρη φωτογραφία και στη συνέχεια έγχρωμη.
Παράλληλα ασχολείται με τις διαφάνειες και έχει παρουσιάσει σε δημόσιες προβολές πολλές ηχογραφημένες εργασίες με διάφορα θέματα Ελληνικά και παγκόσμια. Το 1979 η FIAP του απονέμει τον τίτλο A.FIAP και το 1991 τον τίτλο E.FIAP. Έχει παρουσιάσει δυο ατομικές εκθέσεις στο Ηράκλειο και έχει παρουσιάσει φωτογραφίες του σε ολόκληρη την Ελλάδα και παγκοσμίως .
Η φωτογραφική του δουλειά έχει τιμηθεί με 120 ελληνικά και 100 παγκόσμια βραβεία. Την περίοδο 1975 – 1993 έλαβε μέρος σε περισσότερες από 300 παγκόσμιες εκθέσεις και έχουν διακριθεί περίπου 130 διαφορετικές φωτογραφικές δημιουργίες του. Δουλεύει διάφορες φωτογραφικές θεματολογίες με ιδιαίτερη προτίμηση το πορτραίτο , ζωντανό στοιχείο τη σκηνοθετημένη φωτογραφία ,το τοπίο τη φωτογράφηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς (αρχαιότητες , λαική παραδοσιακή αρχιτεκτονική , λαογραφία κ.λ.π. ) και την ταξιδιωτική φωτογραφία .
Πολλές φωτογραφίες του υπάρχουν σε μουσεία πολιτιστικά ιδρύματα ιδιωτικές συλλογές και σε πολλά φωτογραφικά και μη έντυπα. Το 1967 εκλέγεται πρόεδρος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης και στη συνέχεια για 30 χρόνια εκλέγεται πρόεδρος.
Το 2000 αποφασίζει να μη συμμετέχει στη διοίκηση της Ε.Φ.Ε. η οποία τον τιμά με τον τίτλο του επίτιμου προέδρου της Ε.Φ.Ε. Δεν συμμετέχει πλέον σε παγκόσμιες εκθέσεις και όλη η δραστηριότητά του αφιερώνεται στους σκοπούς της Ε.Φ.Ε. και στην διδασκαλία της τέχνης της φωτογραφίας στα νέα της μέλη .